Basic Denim

Hey guys!

Finally, I’m back and I’m really sorry that I haven’t been active for a very long time, but a lot of things happened in my life and I didn’t have any idea. Now I’m here with a new outfit post and I hope I’ll be able to write posts regularly.

Last Sunday we visited an arboretum and we took some pictures. I was there about ten years ago so I’ve forgotten how beautiful it was, especially in spring.

 

The weather was good so it was ideal and I was really comfortable wearing this outfit. I decided to mix and match some basic pieces to create a more sophisticated look. Basic white t-shirt I throw on my lovely denim jacket and added my black trousers. To make it more colourful I put on my pink Nike sneakers. It’s just a very casual outfit I can wear anytime.

Let me talk about this place a little bit; the garden was founded by the Habsburgs in the 1820s and several exotic and indigenous species of plants were planted. The arboretum is famous for the giant trees, but there are some other sights. In 1872 a wonderful Palm House was attached to the palace and a watering system was created. There is also a chapel where wedding ceremonies, concerts can be held.

My next post will be another outfit post and it will be up on next Monday.

Have a wonderful week!

Lili

Tumblr Instagram  Polyvore


 

Végre egy új bejegyzéssel érkeztem és nagyon sajnálom, hogy ilyen hosszú ideig nem voltam aktív, de nagyon sok minden történt mostanság és ötletem sem volt. Viszont most már itt vagyok egy új outfit bejegyzéssel és remélem, hogy rendszeresen fogok tudni posztolni.

Hétvégén az Alcsúti Arborétumba látogattunk el, ott készültek a képek is. Utoljára talán 10 éve voltam ott és nem is emlékeztem, hogy ennyire gyönyörű, főleg tavasszal.

Egy kicsit az arborétumról is mesélnék; közel 40 hektár terjedelmű és 1825 óta telepítenek növényeket. Főleg óriási, idős fáiról híres, de több, mint 300 olyan növényt telepítettek be, amelyek Magyarországon ismeretlenek voltak. Ezenkívül a Habsburg kastély maradványait, medveházat és gyönyörű hidakat is lehet látni az arborétumban.

Csodálatos volt az idő, úgyhogy szerintem jó választás volt ez a szett. Egy egyszerű fehér felsőt farmer dzsekivel és egy fekete nadrággal egészítettem ki. Azért, hogy egy kissé színesebbé tegyem, egy rózsaszín Nike cipőt vettem fel. Ez egy teljesen hétköznapi és kényelmes szett, amit bármikor lehet hordani, akar ősszel, akár tavasszal.

A következő bejegyzés szintén outfit-es lesz és várhatóan hétfőn lesz fent a blogon.

Szép napot!

Lili

Tumblr Instagram  Polyvore

IMG_1356IMG_1365IMG_1354

ZARA trousers|C&A T-shirt|ESPRIT jacket|Nike shoes

<a href=”http://www.choies.com”><img src=”http://edm.choies.com/blogger/wanted_1.jpg&#8221; title=”Choies” alt=”Choies-The latest street fashion” /></a>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s